Baarleseweg 16, Ulicoten (Gem. Baarle-Nassau)
+31 (0)13 51 99 501

Solis tractors

Een Solis tractor van hoge kwaliteit

Solis is een gedegen merk waar veel mensen hun tractor kopen. Niet zo gek, Solis tractoren zijn van een hoge kwaliteit en brengen best wat voordelen met zich mee. Kracht, betrouwbaarheid en lage gebruikskosten staan centraal bij Solis en dat is te merken. De tractoren zijn fijn in gebruik en hebben weinig onderhoud nodig. Bij Spapens koopt u verschillende typen Solis tractoren.

Koop een Solis trekker bij Spapens

Solis is een bedrijf dat is ontstaan uit een samenwerkingsverband tussen ITL en Yanmar. De laatstgenoemde is een Japans bedrijf dat al meer dan 100 jaar bestaat en dus een hoop ervaring en kwaliteit met zich meebrengt. Solis levert producten dan ook altijd met drie jaar garantie, voordat een tractor de fabriek verlaat, wordt deze dan ook altijd getest. Wij van Spapens handelen in Solis tractoren en wij helpen u dan ook graag aan een van deze geweldige tractoren.

Kies voor een Solis 26 HST met voorlader

De Solis 26 HST is het nieuwste model van Solis. Deze tractor bevat vrijwel alles wat u maar kunt wensen. De nieuwe Solis trekker heeft een hydrostatische versnellingsbak, in plaats van 8 versnellingen. Het is dus een automatische tractor en u hoeft dan ook niet langer meer te schakelen. De Solis 26 HST garandeert optimaal rijcomfort en combineert dit met optimale kracht. Zowel op kleine stukken land, als op grote stukken grond blinkt deze hydrostaat minitractor uit. Schaf de Solis 26 met voorlader aan als extra accessoire. U koopt de Solis 26 ook nog eens voor een scherpe prijs.

Solis 26 4wd 9+9 | Spapens Machinehandel Solis 26 4wd compact tractor 2 | Spapens Machinehandel Solis 26 4wd compact tractor | Spapens Machinehandel Solis 26 4wd Hydrostaat | Spapens Machinehandel

Of kies de Solis 20 met voorlader

De Solis 20 is een van de meest populaire Solis trekkers. Deze tractor is compact en wendbaar en doet met zijn 18pk niet onder aan grotere tractoren van Solis. U kunt de Solis veelzijdig inzetten voor bijvoorbeeld maaien, frezen, transport en laden. Schaft u de Solis 20 met voorlader aan, dan wordt laden een peulenschil!

Solis 20 4WD Compact tractor | Spapens Machinehandel

De ervaring met een Solis tractor

Welke gebruiker je ook spreekt, allemaal zijn ze laaiend over de tractoren van Solis. De producent weet de juiste toon te zetten en maakt gebruik van hoogwaardige materialen. Zo ontstaan tractoren van verschillende formaten met enorm veel kracht. Ook over de accessoires is men te spreken. Zo is een Solis tractor met frontlader erg populair Die schaft u ook gemakkelijk aan bij uw Solis trekker.

Scherpe Solis tractor prijzen bij Spapens

Solis ontwerpt zijn producten met kwaliteit, maar zonder te compenseren in prijs. Vermogen, kwaliteit en tests staan vooraan en toch worden de tractoren niet onbetaalbaar. Zo schaft u dus een geweldige Solis tractor aan voor een scherpe prijs. Vervolgens kunt u lang genieten van de tractor, de producten van Solis hebben namelijk een relatief lange levensduur.

Neem contact op voor een Solis trekker

Bent u op zoek naar een goede Solis tractor, dan kunt u zeker terecht bij Spapens. Wij werken nauw samen met Solis en helpen u graag met het vinden van de tractor die het beste bij u past. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Neem dan gerust even contact met ons op. We helpen u immers met plezier!

Spapens Machinehandel

Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring