Baarleseweg 16, Ulicoten (Gem. Baarle-Nassau)
+31 (0)13 51 99 501

Brouwer S-350 schaftkeet UIT VOORAAD LEVERBAAR .

1 / 10

Algemene kenmerken

  • Categorie Overig
  • Merk Brouwer
  • Type S-350 schaftkeet UIT VOORAAD LEVERBAAR .
  • ID 20211211
  • Bouwjaar 2022
  • Datum eerste toelating 18-12-2022
€ 6.500,- Alle prijzen zijn exclusief BTW.
Bel ons! Geïnteresseerd?

Beschrijving

Schaftkeet Brouwer S-350 3.5m RAL 9010

Deze nieuwste schaftkeet van Nederlands fabricaat biedt het beste uit twee werelden. Want ondanks de zeer complete uitrusting, is het totaalgewicht van deze schaftwagen minder dan 750 kilo.
Dit houdt in dat je deze bouwkeet type S350 achter iedere auto kan en mag vervoeren, zonder dat deze schaftwagen dient te zijn voorzien van een eigen kenteken.Bouwkeet S350 voor ieder voertuig

Het grootste voordeel van deze compacte schaftkeet is zijn extreem lichte gewicht. Deze snelverkeerkeet weegt slechts 720 kilo. En dat is inclusief de inrichting als tafel en stoelen. Dit houdt in dat deze bouwkeet door bijna ieder voertuig mag worden voortgetrokken, zelfs over de snelweg. Een auto uit het allerkleinste A-segment – bijvoorbeeld een Suzuki Alto of Kia Picanto – weegt al zo'n 800 kilo. Oftewel: zelfs het kleinste autootje mag deze schaftwagen achter de trekhaak hangen. Een eigen kenteken is dan ook niet nodig. Wel dien je voor het wegrijden de witte kentekenplaat van het trekkende voertuig in de gemonteerde kentekenplaathouder achterop de keet aan te brengen.

Schaftwagen met volledige Europese en RDW-goedkeuring

Zoals je van onze producten mag verwachten, voldoet deze bouwkeet uiteraard aan alle wettelijke eisen. De S350 schaftkeet heeft dan ook zowel een RDW- als een Europese typegoedkeuring. Deze goedkeuring krijg je na aanschaf toegezonden, waarmee je kunt aantonen dat deze schaftwagen een Europese typegoedkeuring heeft.

Schaftkeet met volledige uitrusting

Ondanks dat de S350 schaftwagen een vriendelijke prijsstelling kent, wordt deze mobiele schaftruimte zeer compleet bij je afgeleverd. Zo is deze schaftkeet standaard uitgevoerd met een vloer van betonplex die aan twee zijden is voorzien van een coating, met als toplaag weer een anti-sliplaag. De massieve deur heeft een dikte van maar liefst 4 cm en is uitgerust met gelagerde scharnieren, dievenklauwen en een cilinderslot. Het raam bevindt zich aan de voorzijde van de keet en is uitgevoerd in kunststof, compleet met veiligheidsglas, rolluik en een ventilatiebox.

Pipowagen met een compleet interieur

Uiteraard is aan jouw comfort eveneens gedacht. Zo wordt deze schaftkeet standaard uitgeleverd met een tafel van Fins betonplex en zes stoelen van kunststof. Bovendien kun je je jas kwijt op een van de gemonteerde kledinghaken (2 x 3 stuks). Bovendien kun je zelfs in de winter comfortabel in de keet zitten, want de S35 wordt namelijk geleverd met elektra, WCD waar een optionele kachel gemakkelijk op aangesloten kan worden. Ten slotte zorgt de gemonteerde LED TL-verlichting (16 Watt) ervoor dat je nooit in het donker hoeft te zitten.

Bouwkeet met een gegalvaniseerd onderstel

Deze robuuste pipowagen staat op een stevig onderstel dat volledig is gegalvaniseerd en is goedgekeurd om mee over de snelweg te rijden. Deze schaftkeet is uitgevoerd met een enkele as en een zogenoemde V-dissel. Verder is het onderstel uitgerust met een neuswiel, een torsie-geveerde as en een vaste opstaptrede. De vier gemonteerde steunpoten garanderen een stabiele plaatsing van de S350 schaftwagen. Ten slotte wordt deze schaftwagen uitgeleverd met een 7-polige stekker aan de buitenzijde, breedtelampen aan de voorzijde (LED) en spatborden. De schaftkeet is zoals aangegeven dus niet voorzien van een oplooprem (niet-geremd).

Neem contact met ons op

Vraag via dit formulier direct uw machine of gereedschap aan. Wij nemen z.sm. contact met u op na het ontvangen van de aanvraag!

Bericht verzonden. We nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
Niet alle velden zijn correct ingevuld.
Fout bij verzenden, probeer het nog eens. Of neem contact met ons op.
Bel ons! Geïnteresseerd?
Spapens Machinehandel

Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring