Baarleseweg 16, Ulicoten (Gem. Baarle-Nassau)
+31 (0)13 51 99 501

Keuringen

Laat uw machines op tijd keuren!

Op grond van de Arbo-wet dient u over veilige en bedrijfszekere machines te beschikken. Ook voor een goed bedrijfsbeleid is het belangrijk om de betrouwbaarheid van machines te garanderen en op deze manier onnodig tijdsverlies te voorkomen. Daartoe dient u op regelmatige wijze uw machines te keuren. Spapens Machinehandel beschikt over de kennis, ervaring en de mogelijkheden om dit specialistenwerk te verrichten.

De controle en het testen van uw elektrische gereedschappen kunnen wij voor u verzorgen conform NEN 3140. Deze keuring bestaat uit een visuele controle en inspectie door meting en beproeving van de werking van de machine. Eventuele kleine reparaties worden bij de keuring direct uitgevoerd, zo heeft u de machines weer snel terug in bedrijf. Na afloop van de keuring ontvangt u een overzicht van alle gekeurde machines en per machine een testcertificaat. De keuring kan desgewenst ook op uw bedrijf of op locatie verzorgd worden.

Ook het keuren van klimmateriaal, heftrucks en mobiel intern transportmaterieel kunnen wij voor u verzorgen.

  • Bij het keuren van klimmateriaal volgens NEN 2484 ondergaat het materiaal een visuele keuring en krijgt het een sticker bij goedkeuring.
  • Voor heftrucks en mobiel intern transportmaterieel wordt er gecontroleerd op de technische staat van de machine aan de hand van een uitgebreide inspectielijst.
Keuringen

De keuringen worden gedaan door onze erkende keurmeesters.

Tevens beschikken wij over een eigen reparatieservice.

Spapens Machinehandel is gerenommeerd voor snelle levering en perfecte service.

Spapens Machinehandel

Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring